Cart 0
 

Hegnsholt i en æggeskal

Jeg insisterer på at drive landbrug uden kompromiser. Økologien er mit udgangspunkt, og jeg går langt videre i mit dyrehold, der altid sætter dyrenes absolutte før noget andet. Hegnsholt er et lille værdidrevet speciallandbrug med den daglige vision at finde den ultimative kobling mellem holdningsbaseret produktion og unikke produkter. 

Hver dag arbejder vi på, at etik og kvalitet ikke er hinandens modsætninger. Tværtimod. Vi skaber ganske særlige produkter, for den kompromisløse produktion kan smages. Og det er derfor vi er her; Hegnsholt i en æggeskal, kunne man sige.


Kærlighed og tålmodighed

 – er mine vigtigste arbejdsredskaber. Jeg mener det faktisk:  

Alt, hvad vi foretager os, har et klart omdrejningspunkt: Dyrenes absolutte trivsel. Alle aktiviteter i produktionen tager ganske enkelt udgangspunkt i at understøtte dyrenes velfærd og holde dem som dyr – ikke som produktionsenheder. Og det kræver sin kærlighed.

Jeg arbejder med processer, der er cirkulære, håndholdte og gennemtænkte. Ofte langsommelige, somme tider smarte, og altid med afsæt i hjertet. For vi vil kunne se både dyrene, jorden og os selv i øjnene. Og det kræver sin tålmodighed.


DB_Velfaerdsdelikatesser_0.jpg
oko.png
EU_Organic_Logo_Colour.png