Cart 0
 

Udeliv hele livet

 
Banner__MG_5631.jpg

Dyr, der lever i det fri i flytbare huse på kløvermarkerne omkring Hegnsholt i Lejre. Alle dyr lever i stor grad af græs. Og madrester.

 

VORES PRODUKTER

Artboard 2.png

Kyllinger ­– Alle kyllinger lever hele livet i små flokke på 40-400 dyr. Kyllingerne slagtes lokalt, når de er 100-130 dage gamle efter et langt liv i det fri med adgang til grønt græs og madrester. 

Artboard 4.png

Grise – De sortbrogede danske landracegrise fødes, vokser op og lever hele livet på friland med trynen i jorden og vokser langsomt. Flot, mørkt kød med en smag og struktur, der afspejler deres aktive liv og grønne, alsidige kost. Grisene lever 100% af græs og madrester.

Artboard 3.png

Får – Spælsaufårene bevæger sig majestætisk rundt på jorden omkring gården. Lammene lever 100% af modermælk og græs. De får aldrig kraftfoder. Vi kender ikke selv andet lammekød med så mild og blød en smag. 

 

vores æg

Høns, som får lov til at spise kløvergræs og insekter dagen lang, lægger nogle helt unikke æg.

 

Naturlig kost
og fodring

Banner1_1__MG_5748.jpg
gourmet

Det frie liv kan smages

Derfor er vores kød og æg også efterspurgt blandt gourmetrestauranter i København og Roskilde.

 

KÆRLIGHED OG TÅLMODIGHED

– er vores vigtigste arbejdsredskaber. 
Lyder det langhåret? Vi mener det faktisk. 

 
hegnsholt-3306.jpg

Kommende Arrangementer

lam fb.jpg
 
 

26. oktober kl. 14-18 og 27. oktober kl. 9-18: Salg af fersk oksekød - lige til at tage med hjem til køleskab eller fryser. Eksempelvis pakker a 500 hakket oksekød, tern, mange forskellige bøffer og stege. Salg af kaffe, varm kakao og hjemmebagt kage. Mulighed for at besøge folde med gårdens dyr. Mulighed for at bestille and, gås eller kalkun til Jul eller Mortens aften.