DEPOSITUM - NOSE 2 TAIL - 1/2 SORTBROGET DANSK LANDRACEGRIS - UDLEVERING 5./6. OKTOBER

DEPOSITUM - NOSE 2 TAIL - 1/2 SORTBROGET DANSK LANDRACEGRIS - UDLEVERING 5./6. OKTOBER

700.00

DEPOSITUM PÅ 1/2 gris af renracet sortbroget dansk landracegris. En halv 'nose2tail'-gris inkluderer alt fra tryne til hale, vejer ca. 20 kg og koster 98 kr. pr. kg. Endelig afregning sker ved afhentning.

Certificeret økologisk.  MRSA-fri. Og har aldrig fået antibiotika.

Ingen grise er kastrerede, halekuperede eller har ring i næsen.

Grisene er født og har boet hele livet på friland, hvor de har haft masser af plads og grønne områder, hvor de har kunnet grave med næsen og finde deres føde.

Grisene har tilbragt hele livet i egen flok og har i stor grad levet af den mad, de selv har kunnet rode op af jorden. Vi har suppleret med økologisk overskuds­grønt og brød fra restaurationer i København samt minimalt proteintilskud.

Disse grise er unge ornegrise, som slagtes ved 5 måneders alderen. Det er en ung gris at slagte men nødvendigt, når man ikke kastrerer dem, for at undgå at kødet kommer til at smage af orne.
En halv gris vejer ca. 20 kg og består af alt fra hoved til hale og midt imellem: Nakkekam, nakkekoteletter, svinekam, svinekoteletter, mørbrad, ribbenssteg, stegt flæsk i skiver, skinkesteg, skinkesnitzler, svineklump (god til strimler eller tern), en god pose hakket kød, hoved, hale, 2 fødder, ben (gode til spareribs og til suppe), lever, hjerte og fedt. Har du specielle ønsker til udskæringer, kan dette aftales.

Kødet skal afhentes i gårdbutikken på Hegnsholt torsdag d. 5. oktober kl. 16-17:30 eller fredag d. 6. oktober kl. 14-17:30.

Quantity:
Add To Cart