5 KG KØDFYLDTE BEN FRA UNGKVÆG AF KØDRACER. UDLEVERING 26. og 27/10 2018

5 KG KØDFYLDTE BEN FRA UNGKVÆG AF KØDRACER. UDLEVERING 26. og 27/10 2018

70.00

Skal afhentes fra Hegnsholts gårdbutik fredag d. 26. oktober kl. 14-18 eller lørdag kl. 9-18. Der er også mulighed for afhentning hos Det Lille Grønttorv på Holsteinsgade 58, 2100 Kbh Ø fredag d. 26. oktober kl. 16-18. Der pålægges 100 kr ved afhentning hos Det Lille Grønttorv, som dækker de ekstra omkostninger, Det Lille Grønttorv har. Skriv en separat mail til johanne@schimming.dk, hvis du ønsker at afhente hos Det Lille Grønttorv.

Har du også bestilt hakket kød, bør det afhentes fredag, da hakket kød bør anvendes eller fryses ned samme dag, som det er hakket af slagteren.

Øvrigt kød (bøffer, tern, ben mv) kan holde sig på køl i mindst 4-5 dage. Alt kød på frost kan holde sig 6-12 måneder.

Der vil på dagen være mulighed for at købe kaffe, varm kakao, kage og besøge foldene med gårdens dyr.

Kødet er fra dyr under omlægning til økologi. Dyrene er købt som unge kalve fra en ikke-økologisk gård. Men de har levet det meste af deres liv - foråret, sommeren og efteråret på økologiske jorde, under forhold som lever op til økologikravene, og de har levet af det økologiske græs på markerne.

Hegnsholt har denne sæson haft en lille prøveproduktion på kalve hos Johannes far, som bor ved Aså i Nordjylland. Strandfoldene er forholdsvis vandholdige og har kunnet holde sig grønne trods sommerens tørke. Strandfoldene ligger indkranset mellem strand og skov, helt ugenert for al trafik og støj.  

Johannes far er landmand, men pensioneret. Han har haft stor glæde af at passe kalvene denne sæson. Hvis salget af kødet bliver en succes, vil vi overveje også til næste år at holde kalve hos Johannes far.

Quantity:
Add To Cart