5 KG HAKKET KØD AF UNGKVÆG AF KØDRACER. UDLEVERING 26/10 2018

5 KG HAKKET KØD AF UNGKVÆG AF KØDRACER. UDLEVERING 26/10 2018

450.00

Magert og velsmagende, friskhakket fersk kød fra kødkvæg. Kødet har hængt og modnet hos slagteren i lidt over 2 uger.

Du sparer 10% på at købe 5 kg samlet ift. gårdbutikkens udsalgspriser.

Kødet udleveres i en 5 kg pakning, klar til du selv kan pakke det i frostposer i de størrelser, du ønsker. Ferskhakket kød bør anvendes eller lægges på frost samme dag. Alt kød på frost kan holde sig 6-12 måneder.

Kødet bør afhentes samme dag som det er hakket, dvs. fredag d. 26. oktober kl. 14-18 i Hegnsholts gårdbutik.

Der vil på dagen være mulighed for at købe kaffe, varm kakao, kage og besøge foldene med gårdens dyr.

Kødet er ikke certificeret økologisk. Dyrene er købt som unge kalve fra en ikke-økologisk gård. Men de har levet det meste af deres liv - foråret, sommeren og efteråret på økologiske jorde, under forhold som lever op til økologikravene, og de har levet af det økologiske græs på markerne.

Hegnsholt har denne sæson haft en lille prøveproduktion på kalve hos Johannes far, som bor ved Aså i Nordjylland. Strandfoldene er forholdsvis vandholdige og har kunnet holde sig grønne trods sommerens tørke. Strandfoldene ligger indkranset mellem strand og skov, helt ugenert for al trafik og støj.  

Johannes far er landmand, men pensioneret. Han har haft stor glæde af at passe kalvene denne sæson. Hvis salget af kødet bliver en succes, vil vi overveje også til næste år at holde kalve hos Johannes far.

Quantity:
Add To Cart