Kommende Arrangementer

lam fb.jpg
 
 

30. marts 2019 kl. 11-14. Loppemarked og Kyllinger

Mere end 50 boder med cykler, dametøj, børnetøj, legetøj, brugsting, husflid mv. Besøg boderne og gør et bæredygtigt køb.

Pop-up café med frokosttallerken, sandwich og kage. Med brød fra Lille Bakery og råvarer fra Hegnsholt. Kaffe, most, sodavand og øl. Alt øko.

Du kan også besøge foldene med grise, får og høns og være med til at fodre dyrene med grønt og brød. Samt besøge de første små forårskyllinger. Du kan også holde en nyklækket kylling kl 13-13.30.

Islandshesteforeningen Geysir tilbyder trækture på islandske heste kl. 12-14.

Du kan også høre mere om foreningen Lavringe Jord og få din egen nyttehave for 2019. 

Besøg den hyggelige gårdbutik, hvor du bl.a. kan købe gårdens egne øko æg og kød med hjem, samt andre lokale, økospecialiteter.

4. Maj 2019 kl. 11-16. Åben forårsgård på Hegnsholt, i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse

Kom med til en hyggelig dag på landet! Gå rundt på gården på egen hånd og besøg folde med grise med unger, får og lam, gæs, høns og kyllinger. På Hegnsholt lever dyrene primært af madrester - og du kan være med til selv at fodre grise og høns med brød, frugt og grønt.
Saml selv din egen flotte bakke æg direkte fra redekasserne i hønsehusene på marken.
Køb en god, hjemmelavet frokost af gårdens egne produkter. Samt kaffe og kage. Alt øko. Hvis det regner, kan du sidde indendørs i vores nye cafeområde.
Tag en snak med bonden, kom med på guided rundtur og besøg den hyggelige gårdbutik og køb gårdens æg og kød med hjem.

31. august + 1. september 2019 kl. 11-17. Økologisk Høstmarked på Hegnsholt, i samarbejde med Økologisk Landsforening

Kom med til det hyggeligste høstmarked med masser af aktiviteter for både voksne og børn.

Alle dyr bor på marken i små flytbare huse. Gå rundt på egen hånd til de mange folde med grise, får, høns, kyllinger og gæs. Saml selv din egen flotte bakke æg direkte fra redekasserne i hønsehusene på marken. Halmballeborg, hønseskidningskonkurrence og mange andre aktiviteter.

Køb en dejlig frokost eller snack, kaffe, kage, is og slushice. Alt mad er hjemmelavet og er baseret på gårdens egne produkter.

Tag en snak med bonden, kom med på guided rundtur og besøg den hyggelige gårdbutik, hvorfra du kan købe gårdens egne æg og kød med hjem.